A-Taxi in Antwerpen, het juiste vervoer voor elke gelegenheid.

 

Taxibedrijf A-Taxi te Antwerpen biedt een snelle en betaalbare taxidienst op uw maat. Een gezellig avondje uit met vriendinnen of een deugddoend bezoekje aan een feest? Vertrouw op de ervaren chauffeurs van A-Taxi om u veilig en wel weer thuis te krijgen; op elk uur van de dag.

 

We staan 24 uur op 24 uur voor u klaar, zelfs in het weekend en op drukke feestdagen. Taxi nodig in Antwerpen of de ruime regio ten noorden van Antwerpen? Boek uw taxi meteen!

 

Ook in de volgende regio's kunt u beroep doen op onze taxidiensten: Brasschaat, Ekeren, Schilde, Merksem, Deurne, Zwijndrecht, Kontich en Schoten.

Gaat u op reis en heeft u een taxi naar de luchthaven nodig? Vergeet dan de filestress op weg naar de luchthaven. Voor luchthavenvervoer van Antwerpen naar Zaventem moet u bij A-Taxi te Antwerpen zijn.  Wij zorgen ervoor dat u stipt en vlot op de luchthaven geraakt. Geen drukte, geen stress. U geniet altijd van een ontspannende rit in onze luxewagen en vertrekt zorgeloos op reis. Bovendien kunt u uw rit betalen in cash of met bancontact.

 

Onze chauffeurs kennen hun wereld. En spreken meerdere talen zoals Nederlands, Frans, Engels, Duits en Hindi. Zoekt u een ervaren partner om uw zakenpartners in alle veiligheid en comfort te vervoeren? Bel ons dan meteen op om uw vraag te bespreken.

A-Taxi, dat is betrouwbaar:

 

Surf meteen naar onze reservatiepagina en boek uw rit bij A-Taxi.

 

Wij horen graag van u, neem contact op met ons!

 

Van Reethstraat 28,

2170 Antwerpen

 

Phone: 03-283 83 93

Email: info@a-taxi.be